NYAKUNKON A KÖVETKEZŐ SZEZON!

Hogy gépeink a következő szezont megfelelő állapotban kezdjék, annak a karbantartás mellett, egyik alapvető feltétele a téli tárolásra való tökéletes felkészítés.

Most a szezon végeztével, még emlékszünk az időközben felmerülő problémákra, ezért most érdemes szakemberrel átnézetni a munkaeszközeinket, felmérni annak állapotát. A szerviz téli felkészítési akció keretein belül kollégáink szinte féláron végzik el az akcióba tartozó javítási munkákat. További költségeket takaríthat meg, amennyiben kihasználja alkatrész előrendelési akciónkat és most rendeli meg a kopóalkatrészeket, és amire még biztosan szüksége lesz.

Ezzel nem csak pénzt, de időt is spórol, hiszen gondoljunk bele, ha hirtelen bejön a jó idő, és el lehet kezdeni a tavaszi munkákat, akkor milyen méreg, ha gépünk nincs erre felkészítve.

Évről-évre egyre több gazda ismeri fel az akció előnyeit, ami abban is megmutatkozik, hogy műhelyeink kihasználtsága szinte 100%-os. Csak azt javasolhatjuk, hívja most területileg illetékes ügyfélkapcsolati vezetőnket, nehogy lemaradjon!

 

Nettó munkaóradíj: 9.500 Ft

Bruttó munkaóradíj: 12.065 Ft