Az általunk forgalmazott motoros gépek motorgaranciáját típustól függően részben vagy teljesen mi látjuk el. Kezdetként a gyártó cégek által szervezett oktatásokon vettünk részt, majd megvásároltuk a szükséges nagy értékű speciális szerszámokat, diagnosztikai eszközöket.

Ezek az eszközök nélkülözhetetlenek a javítási munkákhoz ezeknél az erőforrásoknál.  Motorjainkhoz teljes körű alkatrészellátást biztosítunk, és motorfelújítást is vállalunk az általunk forgalmazott géptípusok motorjai esetében. Motorfelújítás után a gyárival megegyező teljesítményű és mérési eredménnyel rendelkező motorokat áll módunkban rendelkezésre bocsátani fél év garanciával.

A teljesség igénye nélkül, néhány típus melyeket javítunk: Perkins, Yanmar, Mercedes, Kubota, Caterpillar, John Deere, Deutz, MAN.

A felsoroltakon kívül, előzetes egyeztetést követően vállalunk más típusokat is!

CSEREMOTORjaink a gépek állásidejének csökkentése érdekében típustól függően raktárkészletről előzetes egyeztetést követően megvásárolhatóak. Teljesen felújított motorokról van szó, amelyek teljesítménymérési dokumentációval, garanciával (garanciális feltételek betartása mellett) azonnal beépíthetőek. A megnevezésből adódóan ezek cseredarab köteles motorok. A meghibásodott motort a hiba mértékétől, jellegétől, függetlenül részünkre vissza kell szolgáltatni.

 

Érdeklődni:

Szakáll László, szervizmérnök

+36-30/424-5250

szakall.laszlo@axial