Az alábbiakban számos hasznos információt, tanácsot, tudnivalót gyűjtöttünk össze.

 

Biztosítási szerződések felülvizsgálata 1. Amennyiben fontos az Ön számára, hogy a vállalkozását érintő biztosításai rendben legyenek, érdemes időről időre felülvizsgálni azokat és az eltelt időszak változásait lekövetni a szerződéseken. A követezőkben ehhez adunk támpontokat.

http://www.axial.hu/hirek/penzugyi-szolgaltatasok/biztositasi-1x1/hu

 

Biztosítási szerződések felülvizsgálata 2. - Hol és milyen feltételekkel kötöttem a biztosítást? Milyen időtartamra kötöttem a biztosítást? Közvetlenül a biztosítóval szerződtem, vagy egy alkusz bevonásával kötöttem a szerződést?

http://www.axial.hu/hirek/penzugyi-szolgaltatasok/biztositasi-1x1-2-resz/hu

 

Ha úgy döntünk, hogy szeretnénk körbenézni a biztosítási piacon új megoldások, új ajánlatok után, mindenképpen fontos, hogy időben megkezdjük a felkészülést, hogy a felmondási idő előtt már döntési helyzetbe kerüljünk, és minden elérhető információ birtokában hozzuk meg a döntést, hogy maradunk a jelenlegi szolgáltatónál, vagy váltunk egy új szerződésre. 

http://www.axial.hu/hirek/penzugyi-szolgaltatasok/biztositasi-1x1-3-resz/hu

 

Biztosítási ajánlatok értékelése, összehasonlítása. Az „ördög a részletekben lakik”, mire kell figyelnünk mielőtt elkötelezzük magunkat egyik vagy másik ajánlat mellett.

http://www.axial.hu/hirek/penzugyi-szolgaltatasok/biztositasi-1x1-4-resz/hu

 

Fontos tudnunk, hogy nem mindegyik kockázat ugyanolyan arányban téríti a bekövetkezett kárunkat, és nem is mindig látható pontosan, hogy bekövetkezett-e a biztosítási esemény, definíció szerint. Ezért érdemes mindig alaposan átgondolni, hogy a mi esetünkben, mely kockázatok ellen éri meg biztosítást kötnünk. Cikkünkben ehhez nyújtunk segítséget.

http://www.axial.hu/hirek/penzugyi-szolgaltatasok/biztositasi-1x1-5-resz/hu

 

A megfelelő biztosítási ajánlat kiválasztásának legegyszerűbb módja, hogy megkeressük a számunkra legjobb ár/érték arányú biztosítási fedezetet. De milyen szempontokat érdemes figyelembe vennünk az ár mellett? Mai cikkünkben erre a kérdésre adunk választ.

http://www.axial.hu/hirek/penzugyi-szolgaltatasok/biztositasi-1x1-6-resz/hu

 

A biztosítási feltételek és az önrészesedés mellett van egy olyan további eleme a növénybiztosításoknak, amely jelentős hatással lehet arra, hogy mekkora térítést kapunk a biztosítótól egy káresemény bekövetkezésekor, ha egyáltalán kapunk. Cikksorozatunkat a kármentességi engedményekről szóló tájékoztatóval folytatjuk.

http://www.axial.hu/hirek/penzugyi-szolgaltatasok/biztositasi-1x1-7-resz/hu

 

Az őszi időszak is fontos a biztosítások szempontjából, nem csak a korábban már hangsúlyozott felmondások, hanem a következőkben részletezett ősszel köthető kockázatok miatt is.

http://www.axial.hu/hirek/penzugyi-szolgaltatasok/biztositasi-1x1-8-resz/hu

 

Alábbi cikkünkben összegyűjtöttük néhány olyan gazda véleményét az általunk kínált növénybiztosítással kapcsolatban, akikkel szemben 2017-ben nem volt kegyes az időjárás, és káresemény érte a növényeik egy részét az ország különböző területein Vastól egészen Békés megyéig.

http://www.axial.hu/hirek/penzugyi-szolgaltatasok/felelos-gazdalkodas-novenybiztositassal?referer=hirlevel_20171102&referer=netletter_v3|slh=85f82e5f9a4ced9e533bcaa4e8a799c155669f2c|ch=a4a60f50325769dae6d8db7a37f4164a