XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok
XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

2018.05.10 - 2018.05.12,  Hódmezővásárhely

2018-ban kerül megrendezésre a XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár Hódmezővásárhelyen, melynek időpontja május 10-11-12. csütörtök-péntek-szombat. A hagyományokhoz híven az AXIÁL is kiállít!

 

 

A kiállítás a magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozója, amelyet a Hód-Mezőgazda Zrt. szervez a Magyar Állattenyésztők Szövetségének és tagszervezeteinek társrendezésében. Szervezők, kiállítók és partnerek vállvetve haladtak végig a hazai állattenyésztési kiállítások megalapításától kezdve az agrárium változó feltételeit mindig is tükröző bemutatókig és a magas színvonalat felvonultató, nemzetközi szintű megmérettetésekig.

 

 

Van mire visszaemlékezni és van mit tanulni, hisz az új kihívások, az éghajlatváltozás és főként a piaci folyamatok követése mindig naprakész ismereteket kíván mindenkitől. A hazai állattenyésztés legteljesebb körű hódmezővásárhelyi ünnepén mára a növénytermesztés is igen erősen képviseli technikai és technológiai iparát, hiszen az állattenyésztés nem lehet meg növénytermesztés nélkül.

A szervezők fő elve – folytatva az elmúlt a 25 év hagyományát –, hogy minden kiállításon a minőség, a szakmai kiválóság jelenjen meg, emlékezetessé és sikeressé tudják tenni a mezőgazdaság állattenyésztéshez és szántóföldi növénytermesztéshez kapcsolódó tevékenységeinek bemutatását 2018-ban is.

Az információkat folyamatosan frissítjük!

 

Helyszín: Hódmezővásárhely, 47-es főút, 195. km

Időpont: 2018. május 10-11-12. csütörtök-péntek-szombat 

 

Forrás: allattenyesztesinapok.hu