AXIÁL AKADÉMIA

Magyarországon az építőipari és gépészeti szakmák hiánya mutatkozik a munkaerőpiacon. A változó gazdasági helyzet ellenére többnyire stabil területen történő elhelyezkedéshez kínálunk versenyképes tudásszerzést. Az AXIÁL Kft. célja a felnőttképzés támogatása, a jövő szakember generációjának képzése.

 

Amit az AXIÁL Kft. nyújt a jelentkezőknek:

  • sokéves szakmai tapasztalatok közvetítése
  • összegyűlt tudásanyag átadása
  • gyakorlat központú képzések
  • szakmai háttér, legkorszerűbb technológia és eszközök
  • magas képzési színvonal kedvező áron
  • piacképes végzettség rövid idő alatt
  • nyílt képzési forma
  • az ország teljes területén
  • ÁFA mentes képzések

Érdeklődni:

Felnőttképzési asszisztens:

Ügyfélfogadási idő:

 

Szabadosné Bergmann Adrienn

+36 79 526 479

 

hétköznapokon 9-15 óráig

 

 

OKJ képzéseink:

Az OKJ tanfolyamok célja olyan szakemberek képzése, akik képesek az adott gépek szerkezeti részeinek felismerésére, működési elveik megismerésére, megértésére, előírás szerinti karbantartására, illetve a javítások, beállítások elvégzésére a munka-, balesetvédelmi előírások figyelembevételével.

A résztvevő a tanfolyam során elsajátított tudásanyag és tapasztalat megszerzésével képes lesz a szakképesítéssel kapcsolatos munkafeladatok ellátására, a vonatkozó villamossági, érintésvédelmi, tűz-, baleset-, környezetvédelmi-, anyagmozgatási biztonságtechnikai ismeretek alkalmazására. Alkalmazni tudja a vonatkozó műszaki ismereteket, képes a biztonságos munkavégzésre, a gépek, berendezések biztonságos üzemeltetésére.

 

Építő- és anyagmozgatógép kezelő  (OKJ 32 582 02)

Targonca vezető E-001109/2015/A001

36 óra elmélet - 54 óra gyakorlat

Képes lesz alkalmazni a vonatkozó rakodástechnológiai ismereteket, üzemi körülmények között kezelni a rábízott targoncát és előírás szerint vezetni azt, illetve betartani a munkaterületen a közlekedés szabályait. Ellenőrzi a mozgatásra kerülő teher elhelyezési helyét. A targoncához rendszeresített kiegészítő eszközöket (adaptereket) kiválasztja, felszereli, alkalmazza.

 

Építő- és anyagmozgatógép kezelő  (OKJ 32 582 02)

Emelőgépkezelő (kivéve targonca) E-001109/2015/A002

36 óra elmélet - 54 óra gyakorlat

A résztvevő a modulok elvégzése után alkalmas lesz a munkabiztonsági felszerelések, eszközök, védőruhák használatára, a munkavégzés során a gépápolási és karbantartási feladatok ellátására, a szükséges dokumentációk elkészítésére, a használtai információk értelmezésére. Képes lesz kiválasztani és alkalmazni a feladatához szükséges eszközöket, üzemi körülmények között kezelni a rábízott emelőgépet és előírás szerint használni azt, valamint betartani a munkaterület rendjét.

 

Építő- és anyagmozgatógép kezelő (OKJ 32 582 02)

Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő E-001109/2015/A003

36 óra elmélet - 54 óra gyakorlat

Képes lesz alkalmazni a vonatkozó rakodástechnológiai ismereteket, a feladatához szükséges eszközök kiválasztása, a munkaterület rendjének betartása sem okoz problémát. Betartja a földmunka sajátos munkavédelmi előírásait, képes felmérni a munkagéppel elvégzendő feladathoz szükséges területet. Elvégzi a gép előírás szerinti stabilizálását.

 

A cég nyilvántartásba vételi száma: E-001109/2015

 


 

2015-2016 évi statisztika

2015-ben 16 tanfolyam indult az AXIÁL Kft-nél.  Ebből 5 db Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Targoncavezető, 6 db Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Fölmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő és 5 db Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Emelőgép kezelő (kivéve targonca). Összesen 220 fő iratkozott be és tett sikeres vizsgát. 2016-ban egy Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Targoncavezető tanfolyam indult 25 fővel.